Denne gode suppen er hentet fra den fantastiske kokeboka «White Trash Cooking»
500g frosne fileter av hvit fisk (torsk, hyse, flyndre), opptint
1 selleristang i skiver
2 løk, hakket
1 grønn paprika, hakket
1-2 gulrøtter i halvstore stykker
1/2 l potetterninger
12 dl kyllingbuljong
3 ss smør
3-4 ss hvetemel
Salt
Pepper
1 selleristang i skiver
2 løk, hakket
1 grønn paprika, hakket
1-2 gulrøtter i halvstore stykker
1/2 l potetterninger
12 dl kyllingbuljong
3 ss smør
3-4 ss hvetemel
Salt
Pepper
Smelt smøret i en kjele. Tilsett løken og la det surre til løken er blank, men ikke brun. Tilsett mel og rør godt. Tilsett kyllingbuljongen. Bland inn grønnsakene, og smak til med salt og pepper. La det småkoke i omlag en time. Tilsett fisken og kok i en halvtime til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar