søndag 29. september 2013

Falukorvgrateng

Mamma og pappa tok meg med til Sverige på harryhandel en dag, så da ble det kjøpt inn noe falukorv, og da måtte jeg jo finne noe å lage av den…

Det du trenger:

1 falukorv
1 squash
4 tomater
1/2 rødløk
6 poteter
2 dl fløte
Pepper
Salt
( 2 fedd hvitløk)
Basilikum
Parmesanost
Fersk basilikum


Slik gjør du

Skjær pølsa og grønnsakene i skiver. Ha dem i en ildfast form og bland ingrediensene godt.
Bland fløten med krydderne og hell over grønnsakene og pølsa.
Riv over parmesanosten og sett formen i en varm (225 ° C) stekeovn. Stek i ca 40 min, til potetene er gjennommøre. Dryss over ferske basilikumblader før servering.


Kjempegodt!

1 kommentar:

  1. Har også laget dette med noen chorizopølser (ferske) i i tillegg til falukorven. Kjempegodt!

    SvarSlett