Det du trenger:
1 middels stor steinbitfilet
1,5 dl creme fraiche
1 sitron
3 ss revet parmesan
4 ss hakket kruspersille
1 ss hakket frisk timian
2 vårløk, finhakket
4 ss griljermel
salt, pepper
litt smør
300 g aspargesbønner
6 poteter
1 finhakket timianstilk
litt andefett (Har du ikke det kan du fint bruke olivenolje)
Slik gjør du:
Rør sammen osten, urtene og creme fraichen, før du også river i skallet fra sitronen og klemmer saften fra den i. Smak til med salt og pepper.
Gni smørklatten utover bunnen av en ildfast skål, og skjær steinbiten i passe porsjonsstykker. Legg disse utover i forma. Legg et solid lag av creme fraiche-blandinga på toppen av fisken og dryss griljermel over.
Etter nye 20 minutter koker du opp vann med salt i og varmer aspargesbønnene. Sil av vannet og server alt sammen når potetene er møre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar